Jezik: Slovenščina
Jezik:
Valuta:
Najlepša košarica na svetu

Vaša košarica je prazna.

Lista primerjave je prazna.

Najdi

popArt

POSTANI POP ART ZVEZDA

Ste kdaj želeli izgledati kot slavna Marlyn Monroe v POP ART stilu, ki jo je predstavil slavni Andy Warhol? Iščete izvirno darilo za fanta, punco, ženo, moža, šefico, šefa, ...?

Za preobrazbo je dovolj že ena sama fotografija, ki jo naši strokovnjaki spretno preoblikuejo v pop art podobo. Izbirate lahko med različnimi vnaprej določenimi stili ali pa nam po telefonu oz. e-pošti sporočite vaše želje.

V pop art stil lahko preoblikujemo tudi fotografije štirinožnih prijateljev.

PAŠE POVSOD

Pop art plakati ali slike na platnu so uporabni izdelki, saj jih uspešno lahko kombinirate v vsakem prostoru vašega interierja. Z živahnostjo barv bodo popestrili še tako prazen prostor.

Slike lahko dodatno obogatimo s pestro izbiro okvirjev.

POP ART SKODELICE

Ob naročilu plakata ali platna lahko ob manjšem doplačilu naročite še skodelico z enakim motivom.

KAJ JE POP ART?

Pop art je termin opredeljen kot ideološko gibanje in kot umetniški stil. Prvič se je pojavil v Veliki Britaniji v petdesetih letih 20. stoletja in se je nanašal na interes veliko umetnikov za podobe množičnih medijev, oglaševanja, stripov in potrošniških proizvodov. Petdeseta leta so bile v Veliki Britaniji obdobje optimizma, ker so pomenila tudi konec medvojnega mišljenja in neverjeten razmah potrošništva. Pop art se je proslavil s svojim nasprotovanjem klasičnim definicijam umetnosti, ki so vsebovale tudi koncept originalnosti.

Pop art se je razširil tudi v Ameriko v poznih petdesetih letih 20. stoletja.Umetniki pop arta so črpali navdih iz ikonografskega repertoarja porabniškega sveta, saj si niso želeli pasivnega občinstva, temveč so gledalce spodbujali k dejavnemu sodelovanju. Industrijsko izdelani predmet, ki so ga ponovno obudili neodadaisti in novi realisti, se je v novi preobleki pojavil pod znamenjem pop arta.

Najbolj znana predstavnika umetniške smeri pop art sta bila Andy Warhol in Roy Lictenstein Warhol je najbolj znan po sloviti barvni grafiki Marlyn Monroe, Lichtenstein pa po stripovskem načinu ustvarjanja grafik. Stile obeh umetnikov v personalizirani podobi lahko naročite tudi pri nas.

Kataloška številka
Set Descending Direction

Tabela Lista

12 na stran

Število izdelkov: 6

Kataloška številka
Set Descending Direction

Tabela Lista

12 na stran

Število izdelkov: 6