Tisk

RAZLIČNE MOŽNOSTI TISKA – INKJET, LASER, OFSET

Nudimo različne načine tiska. V kolikor se težko odločite katera tehnika je za vas najbolj primerna, vam z veseljem pomagamo preko e-pošte ali telefona.

Inkjet tisk

Inkjet tisk omogoča najvišjo kvaliteto izpisa in tisk zelo velikih formatov. Primeren je za tisk manjših količin, od 1 do 100 kosov – različnih velikosti in vsebin. Tiskamo lahko na slikarsko platno in različne foto ter umetniške papirje, ki se ločijo glede na težo, sijajnost, reliefnost in obarvanost. Z uporabo brezkislinskih umetniških papirjev in pigmentnih barvil so giclée grafike barvno obstojne tudi 100 let in več, ob otipu pa že začutite kvaliteto.

Laserski tisk

Laserski tisk je namenjen tisku manjših količin do 300 kosov, kjer je pomembna nizka cena in možnost personalizacije vsebine. Laserski tisk je namenjen izdelavi vabil, jedilnikov, čestitk, brošur, foto knjig, itd.

Ofset tisk

Ofset tisk je namenjen tisku večjih količin večstranskih knjig, katalogov, brošur, plakatov od 100 kosov naprej, kjer je pomembna nižja cena, boljša kvaliteta kot laserski tisk in hitrost izdelave večje količine tiskovin.