Tisk fototapet

Tisk fototapet

Za tisk fototapet uporabljamo velikoformatne InkJet tiskalnike z največjo širina tiska 112 cm in dolžino 3.000 cm. V tiskalnikih uporabljamo pigmentne barve na vodni osnovi, ki so zdravju neškodljive, ter so tako zelo primerne za uporabo v zaprtih prostorih.

Pred izdelavo lahko izdelamo manjši vzorec in računalniško simulacijo postavitve v vaš prostor.

Fototapeta brez lepila

Primerna za projekte, kjer želite uporabiti klasični postopek lepljenja tapet. Površina tapete je gladka. Natisnemo lahko zelo podrobne detajle in barvno bogate slike Material je brez PVC-ja in je odporen na gorenje po B1 standardu, kadar je lepljen čez negorljivo podlago.

Samolepljiva fototapeta

Primerna za projekte, kjer želite prihraniti čas, saj se izognete zamudni pripravi lepila in podlage. Tudi prostora vam ni potrebno zaščiti. Lepljenje je suho, enostavno in hitro. Površina tapete je gladka. Natisnemo lahko zelo podrobne detajle in barvno bogate slike. Material je brez PVC-ja in je odporen na gorenje po B1 standardu, kadar je lepljen čez negorljivo podlago.

megaStična samolepljiva fototapeta

Poimenovali smo jo megaStična, saj predstavlja revolucijo na področju lepljenja. Patentirana formula lepila namreč omogoča, da se le-ta nikoli ne posuši in na podlagi ne pušča sledov. Primerna je za lepljenje na skoraj vse površine (pohištvo, stene, steklene površine, … ). Lahko jo nalepimo na izbrano podlago, pustimo kakšno leto ter enostavno prestavimo na drugo površino. Fototapeta je primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Odporna je na vlago, vročino, druge vremenske vplive (do -10° C) in se ne krči, razteza ali guba. Lepljenje okoli vogalov je preprosto, saj je material zelo prilagodljiv. Natisnemo lahko zelo podrobne detajle in barvno bogate slike. 

Opremljanje interierja še nikoli ni bilo tako